Inscriu-te i consulta el programa: “La gestió dels residus municipals i envasos: innovació i casos d’èxit” 7 de Febrer 2018 – Espai Rambleta, Valencia

#ResiduosMCV

Ecoembes, la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, i la FVMP (Federació Valenciana de Municipis i Províncies) aprofitem l’ocasió per convidar-vos a la jornada que celebrarem el proper 7 de febrer a l’Espai Rambleta a la ciutat de València.

Sota el títol “La gestió dels residus municipals i envasos: innovació i casos d’èxit” els adjuntem un programa que abordarà temes de molt interès general en el camp de la gestió de residus.

La jornada, que serà inaugurada pel director general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat Valenciana, Joan Piquer, incorporarà ponències sobre models de recollida selectiva i d’implantació eficient, de seguiment i control en la generació de residus en el sector hoteler, així com sobre eines per a la gestió eficient de residus municipals, entre d’altres.

La jornada començarà a las 9:00 del matí i està previst que acabi a les 14:00 amb un dinar networking per a tots els assistents a la jornada.

Atès que l’aforament és limitat, la INSCRIPCIÓ ÉS OBLIGATÒRIA. Es pot realitzar, tal com s’indica en el programa, enviant el nom de l’entitat, província, nom complet, càrrec, telèfon i correu electrònic al Sr. Àngel Velasco (Tel. 96-3913902, avelasco@fvmp.org).

Aprofitem l’ocasió per reiterar-los que l’equip de Ecoembes a la Comunitat Valenciana està a la seva disposició per donar-los suport en qualsevol gestió que millori la recollida selectiva i el reciclatge d’envasos.

Ecoembes Comunitat Valenciana

Organitza:

Pla d’Acció de Recollida Selectiva d’Envasos de la Comunitat Valenciana
ECOEMBES · Generalitat Valenciana · FVMP (Fed. Valenciana de Municipis i Províncies)