[:va]Simulador de facturació ECOEMBES per a Entitats Locals i Mancomunitats. Com funciona i què em pot aportar?[:]

[:va]

Continuem amb les jornades informatives del Simulador de facturació d´Ecoembes per a Entitats Locals i Mancomunitats, amb la col·laboració dels Consorcis de residus de la Comunitat Valenciana.

L’última jornada es va celebrar el passat 25 de febrer amb la col·laboració de l´Entitat Metropolitana per al Tractaments de Residus (EMTRE) en la sala de premsa de l´edifici de Tabacalera, C/ Amadeo de Saboya, 11. València.

Amb aquestes jornades es dona a conèixer el simulador de facturació d´Ecoembes com una eina de la qual poden disposar les Entitats Locals i Mancomunitats, que els permet realitzar una estimació de l’aportació econòmica a percebre en funció de les variacions en els paràmetres del servei de gestió de residus d’envasos lleugers, amb la finalitat de preveure diferents escenaris que contribueixen a millores en la recollida selectiva del seu municipi.

Pots sol·licitar el simulador de facturació enviant un correu a asistenciaecoembes@grupimedes.com, indicant nom, correu i la Unitat de Gestió.[:]