Simulador de facturació ECOEMBES per a Entitats Locals i Mancomunitats. Com funciona i què em pot aportar?

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Continuem amb les jornades informatives del Simulador de facturació d´Ecoembes per a Entitats Locals i Mancomunitats, amb la col·laboració dels Consorcis de residus de la Comunitat Valenciana.

L’última jornada es va celebrar el passat 25 de febrer amb la col·laboració de l´Entitat Metropolitana per al Tractaments de Residus (EMTRE) en la sala de premsa de l´edifici de Tabacalera, C/ Amadeo de Saboya, 11. València.

Amb aquestes jornades es dona a conèixer el simulador de facturació d´Ecoembes com una eina de la qual poden disposar les Entitats Locals i Mancomunitats, que els permet realitzar una estimació de l’aportació econòmica a percebre en funció de les variacions en els paràmetres del servei de gestió de residus d’envasos lleugers, amb la finalitat de preveure diferents escenaris que contribueixen a millores en la recollida selectiva del seu municipi.

Pots sol·licitar el simulador de facturació enviant un correu a asistenciaecoembes@grupimedes.com, indicant nom, correu i la Unitat de Gestió.

2019-03-01T12:51:36+00:00 1 marzo 2019|

Acceso